Informatie

 

De Connexxion Schiphol Hotel Shuttle is de comfortabele transfer verbinding tussen Schiphol en uw hotel. De 8-persoonsbusjes (inclusief gratis WiFi) vertrekken dagelijks tussen 6:30 tot 21:00 uur volgens een zeer frequente dienstregeling. U hoeft nooit langer dan een half uur te wachten voor het eerst volgende vertrek.

 

Meer informatie over de vertrek/aankomsttijden en tarieven kunt u vinden door in het boekingssysteem het desbetreffende hotel te selecteren.

 

Werkwijze Schiphol Hotel Shuttle

Vanaf Schiphol rijdt de Shuttle naar vrijwel elk hotel in Amsterdam, ook de hotels die niet te boeken zijn via onze website. Verblijft u in een hotel die niet op onze website staat? Meldt u zich dan bij aankomst op Schiphol bij onze service desk. Aks u al in het bezit bent van een ticket kunt u zich melden bij halte A7 op Schiphol Plaza, volg hiervoor de borden Bus & Taxi. Bij halte A7 helpt onze Schiphol Hotel Shuttle coördinator u verder. Elke 30 minuten garandeert de Schiphol Hotel Shuttle een vertrek, u wacht dus nooit langer dan 30 minuten.

 

Alle hotels op onze website zijn zowel enkel (luchthaven naar hotel) als retour (luchthaven naar hotel en hotel naar luchthaven) te boeken. Met een retourticket bent u goedkoper uit en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw transfer terug naar Schiphol. 

 

Graag attenderen wij u erop dat u, in ieder geval, tenminste twee uur voor het vertrek van uw vlucht op Schiphol aanwezig dient te zijn. Wij adviseren u daarom de ophaaltijd van de shuttle service geboekt te hebben voor drie uur voor het vertrek van uw vlucht.

 

Bij vertrek vanuit uw hotel hanteert de Shuttle een marge van 15 minuten voor en na geplande vertrektijd vanwege onverwachte verkeerssituaties. De Shuttle komt u ophalen bij de ingang van uw hotel.

 

Bagage

Het vervoeren van één stuk bagage en één stuk handbagage per betalende passagier is inbegrepen.